A Megyei Önkormányzat hírei

Az elkövetkezendő hetekben indul a RUMOBIL közlekedés fejlesztési programhoz kapcsolódó teszt a Nagykálló-Nyíregyháza közötti buszvonalon.

2018-ban elkészülhet az M49-es út Györtelek és Ököritófülpös közötti szakasza – hangzott el a mai megyei közgyűlésen.

1955-ben rendezték meg Nyíregyházán az első Szabolcs Megyei Őszi Tárlatot és ez a hagyomány kisebb megszakításokkal mind a mai napig tart.

Három milliárd forintból a megye tizenöt útja újul meg közel hatvanöt kilométeres szakaszon a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében.

Szeptember 9-én Budapesten, a Szent István Bazilika előtti téren a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetsége, valamint az NMI Művelődési Intézet együttműködésében rendezték meg a III.

Az automatizálódó nagyipar nem fog több munkahelyet teremteni, ezért szükség van a kisvállalkozásokra, hiszen minden modern eszközt meg kell javítani, a településeken lakossági szolgált

Újabb TOP-os pályázatokat bíráltak el pozitívan Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

A Vidék Kincse Egyesület a Társadalmi szerepvállalás erősítése program keretében 2017. szeptember 3-án Templombúcsút szervezett a Timári Görögkatolikus Egyházközség együttműködésével.

Uniós és hazai forrásból csaknem 1,3 milliárd forintot fordított konzervgyártási technológiájának fejlesztésére a máriapócsi Gloster Zöldség-Gyümölcs Feldolgozó és Kereskedelmi Kft.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat küldöttsége 2017. augusztus 25.

Oldalak