Általános hírek, információk

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház vezetősége az emelkedő számú felső légúti hurutok, influenzás megbetegedések megelőzése miatt, betegeik védelmében valamennyi osztá

Április 30-ig kereshetik a kérdezőbiztosok azokat, akik a felnőttek alapkompetenciáit vizsgáló PIAAC-felmérésbe bekerültek.

– Közüzemi számlákat, illetve a kisfiam iskolai étkezésének díját fizettem be a postán, és az ügyintéző hölgy elkérte a személyi igazolványomat.

Jelenleg 3000 ápoló dolgozik a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórházban.

 

A következő tíz évben akár ötvenezer új álláshely is létrejöhet a magyar mezőgazdaságban, erről a földművelésügyi miniszter beszélt pénteken Szatmárcsekén.

 

Lépésről-Értékre Hazánk Tündér Mezején címmel indított bemutató sorozatot a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Értéktár Bizottság.

 

Mintegy 74 ezer gazdálkodónak nyújthat segítséget az a szaktanácsadói szolgáltatás, amelyet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara indított.

 

Csütörtök éjfélig jelentkezhetnek a diákok a felsőoktatási intézményekbe, csakis online felületen keresztül.

Összesen 31,5 millió forint értékben pályázhatnak a vállalkozások a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében.

Karbantartás miatt három napig korlátozottak lesznek a CIB Bank szolgáltatásai. A magyar bank SMS-ben értesítette ügyfeleit a korlátozások időpontjairól.

Oldalak