Általános hírek, információk

Mintegy 300 millió forintból fejlesztik a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház valamennyi telephelyén a fizioterápiás járóbeteg szolgáltatásokat.

Megerősítette az EMMI, hogy bemeneti követelmény lesz a nyelvvizsga 2020-től az egyetemre jelentkezők számára.

 

17 település több ezer lakosa számára vált biztonságossá az orvosi ügyelet a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program egyik beruházásnak köszönhetően.

 

A tárca keddi közleményében azt írták, hogy a biztonságos internetezés világnapján az online tér veszélyeire – különösen a gyermekek védelmére – hívják fel a figyelmet.

A gyorsan változó időjárás ismét megnehezítheti a frontérzékenyek életét.

 

A közleményben Takács Géza, a VSZT elnöke kifejtette, hogy az árutermelő területek csökkenésével az utóbbi években 2500 hektár körül alakult a vetőmag-szaporítások területe, amely az elmúlt évben m

Budapest – Idén minden eddiginél több központi költségvetési forrás jut településfejlesztésre Magyarországon, amelyből a Magyar Falu programra 150 milliárd forintot fordítanak – közölte a mod

Naponta átlagosan harminc lakástűz keletkezik Magyarországon a téli hónapokban, derül ki az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság adataiból.

 

További forrásokat különített el a kormány öntözésfejlesztésre, illetve konkrét feladatokat határozott meg azzal kapcsolatban.

 

Nevelőszülőket keres az Oltalom Szeretetszolgálat a család nélkül maradt gyermekek befogadására.

 

Oldalak