Általános hírek, információk

92-re nőtt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei értékek száma.

Sorra alakulnak meg az első Nyugdíjas szövetkezetek.

Folyamatosan csökken a burgonya termőterülete hazánkban, míg 2004-ben még 31 ezer hektáron termesztették a növényt, tavaly ez mindössze 16 ezer hektár volt.

Július 26-án kihirdetik a felsőoktatási felvételi ponthatárokat, a felvételt elnyert leendő hallgatóknak fontos feladatuk, hogy a lakcímváltozás bejelentése és a diákigazolvány igénylése miat

Bemutatták Kéry Péter Petőfi-hagyományok Szatmárban című filmjét a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtárban, az Értékes Esték programsorozat keretében.

274 millió forintból tornaterem épül, mintegy 35 millió forintból pedig templomfelújítás kezdődik Nyírmeggyesen – ezt Kovács Sándor országgyűlési képviselő jelentette be a 16.

Kilenc nagyszínpadi és kilenc kamaraszínpadi előadást láthat a közönség augusztus 25. és szeptember 2. között a Vidor Fesztivál színházi versenyprogramjában.

Kárpátalján ismét az afrikai sertéspestis vírusát mutatták ki vaddisznóban. Sajnos ez már a sokadik eset.

Több, mint száz embert vonnak be foglalkoztatási- és képzési programokba Nagykálló és környékéről, létrejött a Dél-Nyírségi Foglalkoztatási Paktum, melyet Nagykállóban írtak alá a projektben

Olyan szemléletváltás történt a határon túli támogatásokban, amelyek a kultúra és identitás kérdésen túl a gazdaság fejlődését is előmozdítja.

Oldalak